Meny

Jobba på SAFESIDE

En vardag som informationssäkerhetskonsult hos SAFESIDE innebär att du får genomföra spännande uppdrag och projekt hos några av Sveriges mest samhällskritiska och största företag. Långa uppdrag varvas med kortare projekt beroende på vad som passar just dig och dina färdigheter.

SAFESIDESs grundare hade en vision när de skapade sitt företag: ”Det här ska bli arbetsplatsen vi alltid drömt om att arbeta på. En plats präglad av öppenhet och lärande där varje medarbetare tillåts att växa och utvecklas, där kvalitet, kompetens och kundens behov står i fokus.” För att uppnå dessa högt ställda ambitioner har SAFESIDE valt att jobba med en metodik som kallas ”En lärande organisation” där kommunikation, dialog och feedback är viktiga ledord.

”En lärande organisation innebär att vi ständigt söker efter nya och bättre arbetsformer, metoder, rutiner och strategier. Vi tror att man i ett modernt kunskapsföretag behöver ett nytt sätt att arbeta, leda och verka. Vårt arbetsklimat är öppet, engagerat och kunnigt. Dessutom främjar vi att nya idéer prövas och obekväma åsikter och förslag välkomnas. Vi tror helt enkelt att där det är högt i tak och där medarbetarna trivs blir resultaten bra. Vi har som strategi att återanvända vår kunskap och erfarenhet i ett strukturkapital i form av projektmallar och tillvägagångssätt. Detta i kombination med väl beprövade metoder, processer och rutiner gangnar både SAFEASIDES kunder, partners och anställda.”       – Mårten Möller, Konsultchef

För att utveckla framtidens modeller och metoder samt att ligga i framkant inom området informationssäkerhet har SAFESIDE sjutton stycken utbildningsdagar om året som inkluderar R&D, utbildningsfredagar och egna utbildningsdagar.

Lediga tjänster

Just nu söker vi kollegor till flera olika positioner. Varmt välkommen med din ansökan!

Sales Manager

Management- eller IT-konsult, är informationssäkerhet din framtid?

IT-säkerhetskonsulter sökes till nya spännande uppdrag.

Är du proffs på ledningssystem för informationssäkerhet? (LIS)

Passar du inte in på någon av dessa profiler går det ändå bra att skicka in en ansökan till Mårten Möller på marten.moller@safeside.se.

I oktober 2016 gick SAFESIDE ihop med det finska cyber security företaget Nixu. Tillsammans har vi ambitionen att vara med och skapa en säkrare värld och ett väl fungerade digitalt samhälle. Sammanslagningen innebär att vi kommer kunna erbjuda våra tjänster till företag inom hela Europa samt ge oss tillgång till fler konsulter och ett breddat utbud.

SAFESIDE byter nu namn till Nixu.

nixu-modal-logo