Meny

Om oss

”I slutet av oktober 2016 gick SAFESIDE ihop med Nixu, ett cybersecurityföretag med kontor i Helsingfors, Amsterdam, Stockholm och Uppsala. Nixu står precis som SAFESIDE för kvalitet och professionalism och har fokus på att skapa effektivitet och verksamhetsnytta för sina kunder. Sammanslagningen innebär att vi kommer kunna erbjuda våra tjänster till företag inom hela Norden samt ge oss tillgång till fler konsulter och ett breddat utbud. Syftet är att på ett ännu bättre sätt kunna tillmötesgå behovet av konsulttjänster och specifika lösningar inom informationssäkerhet. Nixu har en tydlig vision för framtiden, en stark kultur och ett sätt att värdesätta sin personal som gör att vi tillsammans blir en stark cybersecuritypartner för svenska kunder” – Mårten Möller, Business Unit Leader Stockholm

Om Nixu

Läs mer om Nixu på webben.
Pressrelease om sammanslagningen.

nixu_cybersecurity_logo_2014_smaller

 

 

Safeside i korthet

  • Är drivande i utvecklingen av informationssäkerhetsområdet via bland annat SIS.
  • Har 20 erfarna och kunskapsledande experter/konsulter.
  • Säkerställer hög kvalitet och optimerad kompetens med hjälp av ”lärande organisation”.
  • Över 97% av våra kunder är mycket nöjda eller nöjda med våra konsulter, NKI 2014.

Historik

SAFESIDE SOLUTIONS AB bildades i april 2001 med fokus på att möta marknadens efterfrågan på ”att hitta rätt nivå av säkerhet för kunders skydd av affärskritisk information“. Detta är fortfarande det som är den primära inriktningen för SAFESIDES verksamhet.

Karriär på SAFESIDE

Är du management konsult som är nyfiken på en karriär inom informationssäkerhet, ett rutinerat informationssäkerhetsproffs som letar nya utmaningar eller jobbar du som internrevisor? Då är det kanske dig som vi letar efter!

Läs om hur det är att jobba på SAFESIDE

I oktober 2016 gick SAFESIDE ihop med det finska cyber security företaget Nixu. Tillsammans har vi ambitionen att vara med och skapa en säkrare värld och ett väl fungerade digitalt samhälle. Sammanslagningen innebär att vi kommer kunna erbjuda våra tjänster till företag inom hela Europa samt ge oss tillgång till fler konsulter och ett breddat utbud.

SAFESIDE byter nu namn till Nixu.

nixu-modal-logo