Meny

Aktuellt

SAFESIDE kompletterar teamet med två nya konsulter!

2016 / 09 / 30

peter-och-robert-nyheter

Peter Russo är en senior verksamhets- och informationssäkerhetskonsult med lång erfarenhet av kravhantering samt att utveckla och förbättra IT-leveransens samtliga komponenter. Peter har gedigen erfarenhet av att leda och styra förändringsarbete och han har en solid erfarenhetsbas inom den strategiska, taktiska och operativa IS/IT-leveransen. Peter är Certifierad Informationssäkerhetsarkitekt och kommer bland annat att driva de LIS utbildningar som vi håller i på SIS.

Förutom Peter välkomnar vi Robert Hoffmann till SAFESIDE. Robert är en senior konsult med djupa kunskaper som evaluator för Common Criteria samt LIS införanden och praktisk hantering. Robert har kompetens både inom informations/IT-säkerhet samt affärsinformatik. Han är certifierad Lead Auditor för ISO 27001 och har tidigare varit Quality Manager för ISO 9001, ISO 17025 och ISO 27001. Robert kommer börja direkt med att utnyttja sin gedigna erfarenhet runt PUL/GDPR genom att sätta tänderna i ett av våra kundprojekt gällande GDPR kopplat till ISO 27000.

Varmt välkomna Peter och Robert!

 

 

 

I oktober 2016 gick SAFESIDE ihop med det finska cyber security företaget Nixu. Tillsammans har vi ambitionen att vara med och skapa en säkrare värld och ett väl fungerade digitalt samhälle. Sammanslagningen innebär att vi kommer kunna erbjuda våra tjänster till företag inom hela Europa samt ge oss tillgång till fler konsulter och ett breddat utbud.

SAFESIDE byter nu namn till Nixu.

nixu-modal-logo